Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

19 maart 2009

Vonnis

SANKT PÖLTEN
Het vonnis tegen het Oostenrijkse 'keldermonster' Josef Fritzl wordt naar alle waarschijnlijkheid vanmiddag uitgesproken. Wat voor straf is in verhouding met wat jij hebt aangericht Josef... Fritzl rekent erop dat hij de rest van zijn leven achter slot en grendel moet doorbrengen.
'Confessing to the murder of his son Michael, who died soon after he was born in 1996, means that Fritzl faces a possible life sentence – and a minimum of ten years if he is found guilty.' bron

edit 15u55:

Nu.nl meldt: Josef Fritzl is schuldig aan moord. Tot dat unanieme oordeel kwam de achtkoppige jury in de rechtbank na bijna vier uur beraad. Fritzl stond terecht voor moord, verkrachting, incest, slavernij, wederrechtelijke vrijheidsberoving en bedreiging met geweld. Ook aan de andere vijf aanklachten werd de 73-jarige verdachte schuldig bevonden. Levenslang en tbs voor 'Monster van Amstetten'

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het vonnis is net bekend: levenslang en behandeling in psychiatrische inrichting. Misschien hebben ze nog een natte, donkere en kille kelder?

Anoniem zei

Geen straf is erg genoeg voor dit monster.
Goed plan Karin een natte, donker en kille kelder.