Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

08 juni 2008

Teveel is nooit goed

Vandaag een dag van rust, niets doen en vooral van tol betalen voor een te drukke week. Vrijwilligerswerk is mooi, maar moet niet te belastend zijn. Dat is niet goed en de afgelopen week is 't dat wel geweest. In de toekomst toch rekening mee houden blijkt maar weer.

Vanmorgen weer eens bij m'n ma geweest. Heerlijk buiten gezeten. Onze schoonzus was er voor eerst weer na haar operatie, 2 maanden geleden. Leuk om te zien dat het weer goed gaat.

Vanmiddag hebben we een poging gedaan film te kijken, maar op een gegeven moment waren we meer bezig elkaar wakker te maken dan dat we zaten te kijken. Heerlijke siesta gaan houden. Kunnen we goed hoor :)

Morgenavond gaan we met onze kroost naar de dierenarts. Paddy om de hechtingen eruit te laten halen. Gaat goed met hem lijkt het. Hij eet en doet weer als ervoor in ieder geval. Porsje voor haar jaarlijkse inenting en ook omdat ze iets aan haar pootje heeft. Ze kan heel moeilijk lopen en heeft er pijn aan. Er zit een knik in haar pootje, maar wat er is gebeurd weten we niet. De ziel, ze wordt een oud besje hoor.

Ik zit nu heel mannelijk voetbal te kijken :) en Duitsland maakt net 1 - 0 tegen Polen. Blijft toch niet leuk om ze op voorsprong te zien komen. Morgen zijn wij aan de beurt en hopelijk winnen we. Zo niet, dan maken we van we snel ze ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Dave,

En hoe is het met de beesten bende afgelopen bij de dierenarts?
Ik ga zo ook met onze oudste hond, die heeft een lekkende hartklep en zit vol met vocht. Waarschijnlijk kunnen ze er niets meer aan doen.

En hoe is het met jou verder?
Wij zijn volop bezig met de cursus wat heel erg intressant is.

Tot later weer.
Liefs Cindy
xxx