Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

10 maart 2011

Mop

We hebben in de loop der jaren allerlei dieren gehad en ons achtertuintje is inmiddels een echt Pet Sematary geworden :-). Moppie is gisteren afgeleverd en ook al is het een schatje en hoort hij er helemaal bij, hij zal nooit bij de rest worden begraven. Mop is namelijk een Perfect Petzzz hondje.
Ik vind Mopshondjes erg leuk maar het is niet praktisch om er nu eentje te kopen en na het overlijden van Porsje nemen we in elk geval voorlopig niets levends in huis behalve af en toe een plant.

Wat een mop deze maffe homo met zijn liefde voor pluche beesten ;-) Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik  vroeger knuffelbeesten had en dat moet ik toch compenseren hè? (zo staat er een enorme Baloe de beer uit Jungle Boek in de slaapkamer) Kan mij het schelen wat anderen ervan vinden, it's MY life!

3 opmerkingen:

kaatje zei

Het een mopje;-) ach jij een beer in de slaapkamer ik mijn oude hobbelpaard op de kast.

Unknown zei

it's my life ... mijn lijflied destijds. Het heeft me toen ook op de been gehouden, misschien helpt het jou ook als je in een dipje zit <3

Han en John van Nimwegen zei

Hij krijgt toch wel petfood hè? En je moet hem wel 2x per dag uitlaten anders wordt hij stoffig. In ieder geval is hij nooit vervelend, alhoewel hij ook nooit luistert. Maar een Moppie in huis is altijd leuk. Veel plezier met jullie adopmop.