Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

18 maart 2011

Comic Relief


3 opmerkingen:

ela zei

:O)

Han en John van Nimwegen zei

Het moest een gezellig carnavalsfeestje worden, op 12 februari vorig jaar op de Sint-Elooisschool in Zeveneken. Tot Ides Vandewalle uit Lokeren, al 27 jaar lang leerkracht in het vierde leerjaar, op school arriveerde. Verkleed als 'clown' met groengeverfd haar, een blauwe haarband, een rond brilletje, een rode neus, een glitterhemd, een gescheurde broek en een kartonnen bijltje in de hand.
Een feest werd het niet. Ides Vandewalle werd kort nadien geschorst en de school startte een tuchtonderzoek. De argumentatie klinkt erg hard. 'Door zijn verschijning op school, verkleed als clown en zwaaiend met een (namaak)bijl heeft hij bij de kinderen, vooral de jongsten die geen onderscheid maken tussen echt en nep, een angstpsychose veroorzaakt die ook de ouders ten zeerste verontrust. Hier wordt de link gelegd met Ronald Janssen, een goede leraar die ook nog heeft opgetreden als clown maar die nadien vreselijke dingen heeft aangericht.'

Davy zei

Hmmm nee, Ides en Ronald hebben het niet goed begrepen en zijn afgekeurd als Comic Relief kandidaat; ik denk dat clown Pennywise uit Stephen King's IT meer iets voor hen is.