Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

17 januari 2011

Blue Monday '11

2 opmerkingen:

Claudia zei

Hee Davy,

Als het nou maar zou blijven bij één blue monday. Getver de getver, wat een nachtmerrie, maar zet 'm op, hou vol, we willen allemaal dat je nog járen door blijft bloggen!
Veel sterkte voor jou en Sjaak!

Groeten van Claudia

Anoniem zei

Ha die lieve Davy,

Ik lees het nu pas, ik vloek niet vaak maar dit is toch wel ontzettend kut-nieuws zeg! Natuurlijk we wisten dat dit kon gebeuren….ooit, ergens, in de toekomst, maar nu deze maand? Dit is niet hoe 2011 zou moeten beginnen!

Elke keer weer ging het goed met de scans, zo vaak dat ik heel voorzichtig durfde te denken, misschien hoort onze Deef wel bij die ene procent gelukkigen bij wie het wel in 1 keer allemaal weggehaald is, wie weet dacht of hoopte je dat zelf ook. Uitspreken deed ik dat niet, dat klonk als de goden verzoeken.

Maar het is allemaal niet zo, opnieuw aan de chemo deze week begrijp ik. Het is goed om te lezen dat je bij al deze doom en gloom (opnieuw) het gevecht aangaat en dat de artsen goede hoop hebben. Ronde 2 is dus begonnen, we hebben er niet om gevraagd, maar het is niet anders en we gaan ervoor.

Alvast een grote E-hug via de computer, hou vol maatje. Liefs Taco