Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

17 december 2009

Sneeuw

Oh the weather outside is frightful
But inside it's so delightful
And since I've no place to go
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!


OE, 600 km file! Ik blijf thuis vandaag

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Davy,
Wij zouden naar Zwolle.
Apeldoorn naar Zwolle is nu nog te doen.
Maar we blijven thuis, voor het geval dat het op deze route ook flink
kan gaan sneeuwen.
Groetjes Truus.

Davy zei

Hoi Truus, een verstandig besluit denk ik. Ik moest gisteren in Utrecht zijn en pas morgen moet ik weer op pad.

Liefs van je Wijkse vriendje xx

SchoonZussie zei

Ojee wat een sneeuw....... ik gisteren alle boodschappen gedaan zodat ik vandaag de deur niet uit zou moeten..... Zou moeten dus, moest om mijn 2e griepspuit....... nou ik ben al glijdend, soms echt wel ff met zweet op de rug onderweg geweest. Eenmaal bijna thuis kon ik de garage niet in, loopt iets omhoog en ik kwam er niet op, kon echt letterlijk niet meer voor of achteruit. Met mijn wielen in de goot daar stond ik dan de hele straat geblokkeerd. Gelukkig ist doodlopend en wonen er nog maar 2 mensen na ons, maar toch.......
Dus vegen, strooien nog een keer proberen, niks.... Gelukkig heeft een buurman me een duwtje gegeven en toen lukte het om uit de goot te komen en in de garage te glibberen. Wat een avontuur in Wit-Zeeuws-Vlaanderen haha LOL. Maar ik ga de deur niet meer uit, hoop ik.... Volvo heeft kuren en staat in de garage, als hij maar mee mag vanmiddag..... anders moet ik toch weg met de "Suzi-rescue" LOL

Lfs

Davy zei

WOW Nita,

Ik heb ook te doen met Sjaak en heb ‘m gezegd heel voorzichtig te zijn. Het was puinhoop op landelijke wegen en op de snelweg kon je 50,60 km/h rijden vertelde hij.
Als je toch nog wel met Suzi weg moet, dan zou ik dekens en een vaatje sterke drank meenemen ;-)

XXX
Peef

Anoniem zei

Hier sneeuwt het ook behoorlijk. Het is een mooi gezicht. Maakt het trieste gevoel weer beterder. Hoort wel bij het kerstgevoel. Misschien toch een witte kerst?

Liefs Nicolien

kaatje zei

moest er hier wel doorheen en zag 3 iets korter geworden auto;s in de vangrail hangen deze ochtend..de kids hebben de tijd van hun leven in de sneeuw!