Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

28 december 2009

Nog even

Ik wist laatst iets leuks om te bloggen maar weet niet meerrrrrrr wat, oeps; tja, zo'n idee moet ik ook ergens noteren want ja hersenletsel ende zo.... Het leven gaat hier in ieder geval zijn gangetje en we tellen na een gezellige Kerst af naar het nieuwe jaar. Worden jullie ook zo beschouwend deze dagen? Als ik terugkijk op 2009 dan was het een jaar zonder echt grote uitschieters, zowel in negatieve als positieve zin; een rustig jaar dus met weinig verrassingen. Hebben jullie eigenlijk verwachtingen wat 2010 betreft?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat het maar een rustig jaar mag worden, vol van kleine en grote geniet momenten. Een jaar van overdenking en veel mooie herinneringen.

Liefs Nicolien

Josephine zei

Gek is dat, ik heb nog niet veel beschouwd, zelfs wat ons vorig jaar overkomen is niet. Wellicht omdat ik afgelopen jaar zoveel beschouwd heb dat ik er nu helemaal geen zin/puf/kracht voor heb. En verwachtingen heb ik ook niet, wellicht ook door wat er vorig jaar gebeurd is. Laat het allemaal maar komen, ik lust het rauw.
Goed beschouwd, beschouw jij wat af deze dagen. Ik wens je een warme aanloop richting morgenavond 24.00 uur toe XXX