Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

25 juni 2009

Oeps: BOEM is ho!

Toen ik vanochtend op de wc zat, zag ik links van me een vrij grote spin lopen. Ik moest aan mijn moeder denken die vaak zei: 'een spin in de morgen brengt kommer en zorgen' . Kommer en zorgen, zo erg is het niet maar de spin bracht wel schrik. Niet omdat ik bang ben voor spinnen maar iets later namelijk rond 11 uur schrok ik op een parkeerplaats van de herrie van een aanrijding. Ik botste met mijn autootje bij het verlaten van een parkeerplaats op een wachtende ander. De man en ik bleven kalm en laten we nu allebei om 11u een afspraak hebben in het Binding-gebouw (de parkeerplaats ervoor was de plaats des 'onheils'). Binnen een schadeformulier ingevuld en telefoonnummers uitgewisseld. Mijn auto staat imiddels al bij een schadeherstelbedrijf in Bunnik en de schade rechtsachter kan medio volgende week al gefikst zijn. Het valt dus allemaal wel mee, ook omdat ik all-risk verzekerd ben, maar vooral omdat er geen gewonden zijn. En als leenauto heb ik een Fiat Panda mee :-). De schrik zit er nog een beetje in maar een oxazepammetje heeft geholpen. Ma, moest je posthuum toch weer gelijk krijgen?! LOL (Davy met kiespijn die wel meer voor zijn kiezen heeft gekregen dan een botsinkie...).

6 opmerkingen:

Karin zei

Spinnen ongeluk,nee toch davy? :S

Gelukkig (dat zeggen ze dan altijd en ja ik weet niks ander te verzinnen) bleef het bij materieƫle schade en heel veel schrik. Nou ja,de schrik moet eerst komen te staan en dan de schade........

Ooit eens meegemaakt toen ik met iemand meereed,een botsing,en nee dat is niet hetzelfde (ik weet ook niet hoe jij je voelt...) want iedere botsing en schrik is anders. Afijn,sterkte Davy!

ela zei

Oeps, das minder.
Gelukkig verder alles oke :-)

Anoniem zei

Spinnen brengen ongeluk? Dan brengen scherven weer geluk is het niet? Maar wel schrikken zoiets, hoop dat je autootje snel weer opgelapt is!

Liefs, Taco

Davy zei

Spinnen die je 's avonds ziet brengen juist weer geluk aldus moeders (may she rest in spiderfree heaven).

Han en John van Nimwegen zei

De spin staat symbool voor gevaar, giftigheid en boosheid. Maar kleine spinnen zouden geluk brengen; het tijdstip waarop een spin wordt gezien, speelt daarbij een belangrijke rol.
Een spin in de morgen brengt kommer en zorgen, een spin in de avond is verkwikkend en lavend.
Een spin in de namiddag brengt geluk aan de derde dag. Een spin die naar beneden kruipt in haar web is een goed voorteken, maar als zij omhoog kruipt is er ongeluk op komst.
Zo, dit waren weer voldoende hersenspinsels om maar eens Peef's te spreken.

Google-Girl zei

O ooh... Naja, ken beuren!

xxx
Chanti