Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

29 juli 2010

Komen en Gaan

Het hele leven is een afwisselend komen en gaan:
Net kwamen twee Jehova getuigen en zij belden aan ondanks de sticker * en ik zag hen graag weer gaan. Dat eigenwijze zeilmeisje zie ik ook liever gaan: ga alsjeblieft een lang/ver stuk zeilen en kom niet terug! ;-)
     Vorige week ging ik weer even bij energietrekkende mevrouw numero uno langs en ze liet me zowat niet gaan! 'Nee, ik moet nu écht gaan want ik heb afgesproken met iemand'  "Ja maar, wil je niet dit of dat en wat vind je hiervan bla bla" Ik ben de voordeur uitgelopen en ze kwam nog achter me aan ook! Ben in de auto gestapt, heb 'm van binnenuit op slot gedaan en ben weggereden. Ja hallo, ik maak ZELF wel uit of ik blijf of niet en NEE=NEE beste C. (echt, het was net een film en ik dacht dat ze gek(ker)  was geworden). Sommige mensen duwen hun 'vriendelijkheid' je strot in!
     Vanochtend vroeg heb ik mevrouw K. voor cardioversie naar het Diakonessen ziekenhuis in Utrecht gebracht. Normaal is het daar een komen en gaan van bezoekers maar zo vroeg zag je voornamelijk het personeel aankomen dat na een drukke werkdag vast weer graag op huis aan gaat.
 



  *: ik heb nog zo'n sticker (zie fotootje) liggen en iemand die 'm wil moet maar even mailen of reageren. Wie het eerst komt.. :-)

Geen opmerkingen: