Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

31 juli 2010

Crimineel?

Het stond gisteren in alle kranten: 1 op de 10 mensen schijnt te denken dat homo's maar in het gevang moeten:
“Dat brengt de homo tot inkeer”

• Onderzoek Hivos: Eén op de tien wil homoseksuelen opsluiten • “Ze mogen geen formele rechten hebben. Hivos signaleert wereldwijd een achteruitgang in tolerantie; in 76 landen is homoseksualiteit bij wet verboden. Vorig jaar was dat in 72 landen zo.  Marijke Haanraadts van ontwikkelingsorganisatie Hivos: “Dan denk je: in Nederland is het voor homo’s goed geregeld. Maar ook dan is er intolerantie.” bron
Tja, sommige mensen hebben nu eenmaal de euh pik op ons. Trouwens, moeten homo's dan samen met vrouwen in de petoet? lol

'to·le·ran·tie de; v verdraagzaamheid tegenover andersdenkenden'Nou ja, kunnen wij er wat aan doen dat we zo geboren zijn? Jawel Hivos sitebezoekers en Gristenen: God heeft/onze ouders hebben ons zo gemaakt. Geef hen dus maar de 'schuld' en misschien mogen zij een poosje brommen?

5 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

Sprak net een bevriende antiquair hier in Oostende. De zoon van zijn man heeft nu een Marokkanse vriendin en nu mag haar familie niet weten dan zijn vader getrouwd is met een man. Dus Mark, die altijd een prima contact had met de zoon van zijn man, voelt zich nu hevig ontkend en wil zelfs de zoon onterven. Wat doen mensen elkaar toch allemaal aan? Waarom toch al die intolerantie? Enne.. als je toch een zondebok zoekt, wat denk je van god? Die schijnt alle mensen gemaakt te hebben. Dus óp naar de paus, want die is "de vertegenwoordiger van god op aarde". Ten aanval!

Karin zei

Tsja,maar eh,ik wil best met jou in één cel hoor,gezellig! Wil je boven of onder? ;-)

xx

Davy zei

Ik hou wel van een beetje afwisseling Karin ;-)

Unknown zei

In dat geval kom ik er ook lekker bij. (hoe meer zielen, hoe meer vreugd?)
ik zal mijn doosje rummikub meebrengen.

Naja, we kunnen er wel grapjes over maken maar het is idd zoals Han zei, waarom toch al die intolerantie...

Anoniem zei

ON GE KEND DOM, dat soort gedachten