Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

30 augustus 2008

Isotopic


Bericht van gisteren: 'AMSTERDAM - Vanaf eind augustus ontstaat er in Nederland een tekort aan medische isotopen. Er is onvoldoende productiecapaciteit in de wereld om het stilleggen van de kerncentrale in Petten op te vangen, stellen isotoopproducenten. Dit betekent dat ziekenhuizen, die de isotopen onder meer gebruiken bij hartonderzoek en bestralingen, prioriteiten moeten gaan stellen, vrezen radiologen. *knip* Vooral patiƫnten die voor onderzoek naar het ziekenhuis komen, kunnen problemen verwachten, aldus Fred Verzijlbergen, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde.' bron
Da's ff mooi knudde :-/ Diezelfde Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde gaat overleggen met het bedrijf GE Healthcare in Eindhoven of die stralingsmateriaal kan leveren.

1 opmerking:

Anoniem zei

Er schijnen meerdere kerncentrale's in Europa stil te liggen! flink balen(zachtjes uitgedrukt)voor de mensen die behandelingen moeten ondergaan!