Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

26 november 2010

Ziekenhuis

Peef was gisteren weer eens in een ziekenhuis (Rijnstate Arnhem dit keer). Peef vindt het fijn om andere mensen naar en in een ziekenhuis te begeleiden want de dankbare reacties doen 'm goed, maar gisteren was hij op bezoek bij vriendin Nicolien.

 Zolang het anderen betreft heeft Peef geen hekel aan ziekenhuizen maar hij ligt er uiteraard zelf niet graag in. Helaas zorgt hulpbehoevende mensen rijden en begeleiden niet voor immuniteit dan wel onsterfelijkheid en met wat pech is hij over een poos zélf weer hulpbehoevend. Peef wil daar echter niet aan denken en vanaf aanstaande dinsdag begeleidt hij mede hersentumorpatiënt E. in de gemeente. Je zou toch bijna denken dat als er een God bestaat Hij wel een oogje dicht zal knijpen en Peef meer uitstel van executie gunt?

2 opmerkingen:

Kaatje zei

Natuurlijk komt dat uitstel er!!We blijven positief..enne je bent een schat met wat je allemaal voor iedereen doet.
xxx

Han en John van Nimwegen zei

Als God een oogje dichtknijpt voor alle misstanden in de kerk dan moet hij dat oog ook maar eens héél hard dichtknijpen voor Peef, kan hij tenminste nog iets goedmaken. Mijn oog knijpt zich regelmatig dicht om je de the Game Of Death te laten winnen! We zullen eens zien wie er sterker is God of jij als G.O.D.-speler met de steun van ons allemaal.