Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

15 oktober 2008

ASO!

Nu.nl: 'DEN HAAG - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Den Haag een automobilist van de weg gehaald die bijna tien keer meer alcohol had gedronken dan was toegestaan.

De 49-jarige Rijswijker slingerde met zijn auto over de Goeverneurlaan. Politieagenten hielden hem aan en namen zijn rijbewijs in. Kort daarna betrapten agenten de man erop weer achter het stuur te zijn gekropen. Het voertuig van de dronken man werd in beslag genomen, bovendien moet de Rijswijker verplicht op 'alcoholcursus'.
De man was nog niet zo lang in het bezit van een rijbewijs. De limiet voor beginnende bestuurders ligt op 0,2 promille, voor gevorderde automobilisten ligt de grens op 0,5 promille.'
(c) ANP
ONGELOOFLIJK TRIEST weer..... van mij mogen ze zo'n vent z'n rijbewijs permanent innemen.....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik las net dat die verongelukte politicus Jorg Haider ook teveel drank op had en ook veel te hard heeft gereden......
Je ziet wat er van komt,al laat ik geen traan om hem....

Han en John van Nimwegen zei

Het ergste vind ik dan nog dat zulke mensen hun drinken vaak als excuus gebruiken: "ik kon er niets aan doen, want ik was dronken". Ja, zo leren ze natuurlijk nooit van hun fouten.

Anoniem zei

ik sluit me bij je aan, ook hier in het dorp laatst weer een onschuldige moterrijder het slachtoffer van een dronken bestuurder...