Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

05 november 2011

Geen reclame

Ik had het ook al getweet:
Mij zien ze niet meer terug bij garage Stekelenburg in Zeist: ga ik vanochtend voor de wintercheck, kijken ze me aan met een blik van 'wat kom jij hier doen?'. Bieden me niets te drinken aan en krijg niet eens een zitplaats dus sta verloren te wachten bij de balie van de receptie. Ben na een poos gewoon weggereden, kom nou toch! Garages zat! Service, HO MAAR! De mensen van de werkplaats zijn altijd erg aardig en behulpzaam maar ik had nu te maken met mannen in pak die me straal negeerden (vast van die IVA lulletjes) en dat deed mijn agitatieniveau geen goed! Bij Sjaak zijn garage krijg je een drankje en een hapje terwijl je wacht op je auto en hij gaat nog door de wasstraat ook.

De HENS erin Stekelenburg! ;-)





2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mijn ervaring is heel anders. De gratis wintercheck van Stekelenburg was inderdaad druk bezocht. Maar als je aan de beurt bent nemen ze de wintercheck serieus en kijken je auto goed na. Dat vind ik belangrijk. Dan nemen ze ook tijd om je vragen te beantwoorden en een kop koffie aan te bieden. Dat ze door alle mensen die op de gratis wintercheck afkomen niet meteen tijd voor je hebben is logisch. Bij andere garages (zoals Renault) betaal je een tientje voor de wintercheck. Dus ik zeg: goede actie Stekelenburg ! Ben trouwens wel benieuwd of de klager überhaupt klant is van Stekelenburg op alleen even wilde profiteren van de gratis check. In dat laatste geval heb je natuurlijk helemaal geen recht om te klagen.

Davy zei

Beste anonymus,

Ik ben al jaren klant van hen en ik had overigens van Mitsubishi Nederland post gehad dat de wintercheck €9,95 kost! Het was trouwens niet eens druk toen ik er was maar goed tegen wie heb ik het: waarschijnlijk ben je manager bij Stekelenburg.