Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

01 februari 2011

12 opmerkingen:

Unknown zei

Als ik zoiets zie, heb ik de neiging om alles verder in te kleuren =)

Nathalie zei

KUT. En meer schrijf ik niet.

Davy zei

Ga je gang Inge, van mij mag je ;-)

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend, Nathalie?

Han en John van Nimwegen zei

En dan te bedenken dat we vrijdag naar de warmte in Egypte zouden gaan. Ach ja, nu worden we in ieder geval niet opgegeten door de haaien of doodgeschoten door de politie. Elluk nadeel hep su voordeel.

Unknown zei

Iets in me zegt dat het een goeie keuze is om niet te gaan, Han...

Han en John van Nimwegen zei

Dat is een verstandige iets die jou dat zegt Inge. De zoon van vrienden is gisterenavond een week vroeger dan gepland teruggekomen. Hij was in Hurgada en ook daar waren militairen met tanks, Ze waren daar aan het filmen (voor een reclamefilm) toen een jongen op straat door de militairen werd meegetroond en ze zijn toen maar snel het hotel ingevlucht. De militairen kwamen naar binnen en vroegen naar hen. maar ze konden door de hoteleigenaar weggewerkt worden. Volgens hem was de sfeer erg eng.

Davy zei

Ik had laatst zin om een Nijlcruise te maken maar gelukkig heb ik toen niks geboekt!

SchoonZussie zei

Brrrrrrr Han en John blijf maar lekker in Belgenland hoor. Gelukkig dat jullie er nog niet zaten, kunnen jullie niet omboeken naar een veiliger oord?

Han en John van Nimwegen zei

Ja hoor "SchoonZussie" we krijgen al ons geld terug en we gaan nu in april naar het warme en veilige Tenerife. Daar kunnen we lekker vanuit Oostende naar toe vliegen. Ik ben heel benieuwd wat ee vrijdag na het middaggebed in Egypte gaat gebeuren, dan zou het wel eens helemaal kunnen escaleren. Ik leef erg mee met de Egyptenaren maar ik ben wel heel blij dat wij er niet tussen zitten.
En Davy, die Nijlcruise moet je voorlopig echt maar vergeten.

Unknown zei

Nee, inderdaad Peefje... hou het voorlopig maar bij die maffe videoclip van Madness en met die van the Bangles =)

Ja Han, het is echt halucinant. Ik heb vandaag een hele tijd BNR geluisterd (de nieuwszender in NL), het ging er een hele tijd over. Ook journalisten die bedreigd werden, eentje van de NOS was zelfs geblinddoekt meegenomen, hele dag rondjes gereden, bedreigd, geen eten of drinken... hij is gelukkig veilig nu.

Han en John van Nimwegen zei

Morgen wordt D-day Inge, dan moet Moebarak aftreden, het ultimatum verloopt dan. Maar ik ben bang dat er vannacht al wel toegeslagen kan worden. Moebarak treedt toch niet af en hij zal de opstandelingen voor willen zijn. En journalisten worden idd in elkaar geslagen, gevangen gezet en verdreven. De bevolking smeekt de journalisten om te blijven zodat de wereld kan zien wat er gebeurt. De enige journalist die momenteel nog uit kan zenden vanuit het centrum van de opstand is de Belg Rudi Vranx. Hij zit gehurkt op een balkon van een hotel met een zaklamp op zich gericht en cameraman die in kan zoomen op het plein.

Unknown zei

Ik mis het meeste Belgische nieuws (de Belgische radio zendt niet uit tot in Groningen enzo, dus moet ik't met de NLse zenders doen). Ik wist dus ook niet dat Rudi Vranx daar nog zat. (dank je voor de update)

Ik hoop van harte dat ze niet ontdekt worden....

*geeft nog een balletje aan Peefje om het Madness clipje na te spelen*