Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

14 februari 2011

Valentijn?

Niet alleen hoor ik overal om me heen verhalen van/over mensen met kanker, maar afgelopen weekend is een oom van me overleden aan longkanker. Weer een oom gestorven sinds afgelopen november: de twee zussen van mijn pa zijn nu weduwe en Valentijn kan hen vandaag gestolen worden wed ik.


Ik ben ook niet in Valentijnstemming. Emile Roemer en Anne-Marie Mineur van de SP komen vanmiddag in de gemeente praten over hoe de zorg anders en beter kan maar mijn kop staat er niet naar. Morgen weer naar het UMC en dat is zorg genoeg.

5 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

Niet voor valentijn, maar gewoon omdat we van je houden: HEEL VEEL LIEFS van ons!!!
Moet je morgen voor een scan?

SchoonZussie zei

Ik begrijp beregoed :o) dat je niet in Valentijnstemming bent. En ook voor alle mensen die verdriet hebben, ongelukkig zijn enz is het niet iets waar je mee bezig bent, heeeel erg logisch!!

Maar er moet me toch iets "van het hart" LOL Het lijkt wel of het tegenwoordig mode is om Valentijnsdag af te kraken en als je een beetje "verantwoord of serieus" in het leven staat, mag je Valentijsdag echt niet leuk vinden.

Nou hier een tegenbericht. Ook ik ben een zeer verantwoordelijke, maatschappelijk betrokken en attente werkende vrouw/moeder en ik vind Valtentijnsdag leuk, gewoon LEUK :oP En ik vind zeker niet dat er dan kadoos of bloemen gekocht moeten worden, die bloemen heb ik liever als verrassing (ben ik ook gek op!) op een dag dat ze niet zo schreeuwend duur zijn :oP Maar ik vind het gewoon erg leuk om op deze dag een GRATIS e-card van mijn lief te ontvangen. KLEINE MOEITE GROOT PLEZIER! Ik hou gewoon van leuke dingen, vind hartjes leuk en het feit dat iemand even moeite neemt om dit te doen voor mij, gewoon omdat IK dat leuk vind.
Mag het? Er is al zoveel verdriet, pijn, zorg en literair gezever in het leven.

Zo dit moest ik echt even kwijt, fijn dat dat hier even kon :o)

Davy zei

Gooi het eruit Anita, you GO girl! Wil je een e-card? ;-)
Ik moet nog maar afwachten of ik wat krijg vandaag maar ben blij met jullie lieve reactie Han en John!
Kreeg afgelopen week al wat van Nicolien: I♥U in chocola (lief hè?)

Moet trouwens morgen bloed laten checken en dan naar de oncoloog om te overleggen over de volgende kuur die waarschijnlijk komend weekend begint (na de crematie vrijdag).

Anita zei

Heb ik vanmorgen al gehad natuurlijk! :o)

kaatje zei

Ik heb valentijn ook niet zo beleeft wegens andere sores aan het hoofd. Succes weer in het ziekenhuis en gecondoleerd met het verlies van je oom. *meteendikkedagnavalentijnmaardaaromnietmindergemeendeknuffel*