Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

17 december 2010

Wit

6 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

In Vlaanderen (nog) niet.

Unknown zei

echt wel !!
afgelopen dagen heeft het hier goed zijn best gedaan (je zult warmer zitten dan ik, Han)
=)
Ingesneeuwd zijn we niet - gelukkig.
hopelijk gaat het weer vanaf maandag wat meevallen, mijn 2 vrije weekjes zitten er weer op.
=(

Schoon Zussie zei

In Zeeuws Vlaanderen was het gisteren een drama om veilig naar mijn werk te komen en nu ligt er nog een dik pak bij. Net gemeten er ligt 17 cm bij ons in de tuin and there is more to come.... volgens buienradar :"In het zuidwesten vallen de komende uren nog sneeuwbuien" en "Later op de dag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe en aan het einde van de middag bereikt een nieuw sneeuwgebied het zuidwesten van het land."
Let it snow, let it snow, let it snow........... Het is erg mooi, maar ook erg gevaarlijk, want de gemeente Hulst kampt met een zouttekort zo kunnen we in de krant lezen........... dat had ik gisteren al in de gaten, zelf de busroute was spiegel, spiegel glad!

Unknown zei

NU al eens zouttekort? Ze hebben dus duidelijk niet bijgeleerd van vorige winter...
Ik vond het toen wel grappig dat er een gemeente was - naam ontglipt me even, ik geloof dat het Etten-Leur was - die het zouttekort opgelost had met lekker ruikend en gekleurd badzout. Enkele straten zagen groen, andere oranje en nog andere paars.

Han en John van Nimwegen zei

Ha Inge, ik weet niet waar jij woont, maar ik zit in Oostende. En ja, Oostende heeft een microklimaat dus wij doen niet altijd mee met de rest van Vlaanderen wat het weer betreft. Ik had dus eigenlijk moeten zegggen in Oostende (nog) niet. Maar ik houd de sneeuw in Belgiƫ en Nederland in de gaten want morgen hebben we een verjaardag in Breda. Maar of het verstandig is om te gaan.....?

Unknown zei

aha Han, dan ga je me passeren =)
Ik woon in Loenhout (zo'n 30km onder Breda, net voor de NL grens).
Vandaag heeft het weer bijgesneeuwd. Geen idee hoe de snelwegen zijn (ben niet verder geweest dan mijn voordeur) maar hier in de straat - toch wel de hoofdbaan tussen Hoogstraten en Wuustwezel- is het voorzichtig stapvoets.

Doe voorzichtig, geniet van het uitzicht en veel plezier!