Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

02 april 2009

OUCH

'ROME - Een jaloerse Italiaan heeft zijn echtgenote onthoofd omdat zij te veel chatte op het internet. Hij sneed haar hoofd af met een stanleymes.' *

Wel goede reclame voor het mes! ;-)

5 opmerkingen:

Karin zei

Yak........
Ook erg dat die zoon de moord bekende omdat zijn zusje anders zonder vader zou opgroeien..... :s

kaatje zei

lijkt me nog niet eenvoudig met zo'n mes..
ff iets anders jij toevallig in plaatselijke krant iets gelezen wat er aan de hand was bij AH op station utrecht afgelopen woensdag? Ik liep me te barsten op politielint en schermen toen ik uit de trein stapte, volop agenten ook op station.

Karin zei

De AH to go op Utrecht Centraal is woensdagavond rond half zeven op last van de politie ontruimd.
In de winkel stond een tas waarvan de eigenaar spoorloos verdwenen was.

De man wilde eerder die avond met honderd euro afrekenen. In de kassa zat echter niet genoeg wisselgeld, waarop de man zijn koffer liet staan om elders geld te gaan wisselen.

Omdat het wel erg lang duurde voor hij terugkwam in de winkel, besloot het personeel de politie in te schakelen. Die nam het zekere voor het onzekere en ontruimde de winkel.

Nog voordat de koffer onderzocht kon worden werd de man elders in de stationshal aangetroffen waar hij rustig zat te eten. Hij verkeerde in de veronderstelling dat het personeel wist dat hij wat langer weg zou blijven.

Nadat de politie had geconstateerd dat er alleen kleding in de koffer zat, kon de AH to go om zeven uur weer open. Bron: AD-Utrecht

(ik was natuurlijk nieuwsgierig dus speurneus Ka3 heeft het eens uitgezocht......)

kaatje zei

dankje voor het speurwerk Karin! Mijn nieuwsgierigheid ook weer bevredigt ☺

Google-Girl zei

WTF??? :O

* een gesjokte Chanti *