Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

27 mei 2010

Lief?

AAAAAAAAAAAAH, wat kijkt íe lief hè?
Maar het is een stouterd hoor! lol

3 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

ohhhhhhhhhh, is dát nu lief kijken? Ik had het niet herkend.

Han en John van Nimwegen zei

Mariëlle Tweebeeke kijkt pas lief!

Nederlands ontslagnemend premier en CDA-leider Balkenende ligt onder vuur. De reden: hij zou woensdagvond tijdens een debat op de Nederlandse televisiezender RTL een seksistische opmerking gemaakt hebben tegenover interviewster Mariëlle Tweebeeke.
Toen de presentatrice Balkenende voor de vierde keer dezelfde vraag stelde (omdat hij er niet op wilde antwoorden), zei de ontslagnemende eerste minister: 'U kijkt zo lief.'
Balkenende kreeg hierover gisteren de wind van voren. Margriet van der Linden, hoofdredacteur van het feministische blad Opzij, noemde de uitlatingen van Balkenende 'seksistisch'. Femke Halsema, lijsttrekster van GroenLinks, zei dat ze in Tweebeekes plaats hem een 'knietje' had gegeven. Verschillende politieke tegenstanders van Balkenende zeiden gisteren dat hij zijn excuses moet aanbieden.
Een woordvoerder van de CDA-kopman heeft intussen gezegd dat die uitspraak is gebeurd in 'het heetst van de strijd', maar 'als de presentatrice zou aangeven dat ze door de premier zou zijn beledigd, is die bereid zijn excuses aan te bieden'.

Davy zei

Euh ja? Dat wist ik al en daarom heb ik het natuurlijk gepost! Maar bedankt voor de uitleg voor diegenen die het nog niet begrepen hadden en zo ;-)