Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

13 april 2010

Irritaties

Ik haat 'Wouter' van Carglass... ik vind hem misschien nog wel het meest irri gezicht van de firma vooral wanneer hij het over dat "schatje" heeft (BLEH). Dan nog liever zijn voorgangers Paul en Martin en véél liever Wouter van de Leidse Onderwijsinstellingen
:-). Ach, smaken verschillen hè?

Kardinaal Bertone (klik) kan al helemáál de Vaticaanse pot op met zijn wereldvreemde uitspraken en dat zegt déze psycholoog ouwe! GA JE SCHAMEN HYPOCRIETE HAATZAAIER!

7 opmerkingen:

Karin zei

Iedere keer denk ik dat het gewoon niet gekker kan.........
Ze zijn daar echt zo lijp als een....nou ja vul maar in...

Tsssssss

ela zei

GELOOF..... het is toch niet te geloven!!

Anoniem zei

Nou ik weet niet hoor peef die paul is toch wel heel erg.
Wouter praat ook zo vaag, alsof ze hebben geprobeerd om iemand te vinden met een minder irritante stem/ FAIL

groeten

Nico

Han en John van Nimwegen zei

Niets zo veranderlijk als het Vaticaan:
Het Vaticaan heeft vrede gesloten met de Beatles. 'Hun drugsgebruik en hun liederlijke leven zijn dingen uit het verleden, maar hun muziek blijft voortleven', luidt het in L'Osservatore Romano.
De krant heeft de band afgelopen weekend geëerd met twee artikels. De aanleiding was de veertigste verjaardag van de split van de Fab Four. Het Vaticaan tilde ook nog steeds erg zwaar aan de uitspraak van John Lennon uit 1966 'dat de band bekender was dan Jezus'.
'Maar, als je naar hun liedjes luistert, lijkt dat allemaal veraf en zonder betekenis', schrijft L'Osservatore nu.
Dus over een tijdje gaan ze vast ook homo's waarderen!

Davy zei

Reken er niet op dat wij dat nog zullen meemaken Han!
Zou het Vaticaan opdracht gegeven hebben om John Lennon te vermoorden??

Han en John van Nimwegen zei

Het zou zo maar kunnen Davy!
Misschien gaat dit wel lukken:
De Britse auteur en atheïst Richard Dawkins wil de paus laten arresteren wegens het schandaal rond kindermisbruik binnen de Rooms-Katholieke Kerk. De wetenschapper heeft juristen voor mensenrechten gevraagd te onderzoeken of er een klacht tegen Benedictus XVI kan worden ingediend.
De arrestatie zou moeten plaatsvinden tijdens het bezoek van de paus aan Groot-Brittannië van 16 tot 19 september. Het is het eerste officiële bezoek van een paus aan het land. Critici verwijten de paus het misbruik te hebben toegedekt en verzwegen.
Volgens de ingeschakelde juristen zijn er drie denkbare mogelijkheden om Benedictus XVI aan te pakken: via het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag, middels een gerechtelijke vervolging wegens misdaden tegen de mensheid of door een klacht van burgers (civiele procedure).
Om in de stijl van het vermoorden van John Lennon te blijven "niet geschoten is altijd mis".

Davy zei

OE, de AntiChrist aan het roer van het Vaticaan!