Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

02 mei 2009

PUKE

Net deze reactie gelezen op het blog van een mede hersentumorpatiënt met wie het momenteel niet goed gaat:
'Donderdagavond 7 mei bent u weer van harte uitgenodigd bij Jubilee, gebouw ‘de Regenboog’ Stationsweg 17, in Bodegraven.U hoeft u niet langer af te vragen of God u misschien wil genezen... Hij kan en wil! Kom en hoor over God die geneest en kijk uit naar een wonder voor uw situatie!Er wordt ook deze avond met de zieken gebeden en er gebeuren wonderen!De bijeenkomsten van Jubilee worden door de bezoekers omschreven als: zeer goed en leerzaam, inspirerend, positief en bemoedigend. Dat er gelegenheid is tot het stellen van vragen wordt door hen bijzonder gewaardeerd.U bent van harte uitgenodigd deze gratis bijeenkomst aanwezig te zijn! De zaal is open om 19.45 uur. De avond is van 20.00 uur tot 22.00 uur. De volgende bijeenkomsten zijn op 21 mei, 4 en 18 juni.Meer info kunt u vinden op www.jubilee.nl of mail gerust naar Bodegraven@Jubilee.nl'

Hoe dúrven ze! Zo opdringerig zijn zelfs Jehova's Getuigen nog niet...mag ik een teiltje? Ik geloof OOK in God maar NIET in die van jullie Jubilee! Jubilee WEG ERMEE!
Mail die lui gerust... GNA GNA

4 opmerkingen:

kaatje zei

een vijnske aan los....

Anoniem zei

Stel dat het wel waar is?
Je weet het pas als je er geweest bent.

Davy zei

Jubilee had de blogger moeten mailen en niet onbeschaamd 'reclame' maken op z'n weblog. Iedereen mag proberen wat hij of zij wil, maar het komt vaak neer op valse hoop en desillusie voor iemand die toch al heel kwetsbaar is. Overigens ben ik zelf ook wel eens bij een soortgelijke bijeenkomst geweest.

Han en John van Nimwegen zei

stuur die lui ginne mail mar nun toernevies om het vijske vast te draaien oftwel
een schroevendraaier om het schroefje vast te draaien!