Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

01 oktober 2006

Zondag, dag van rust

Alweer zondagmiddag, buiten regent het wat. Was gelukkig net op tijd binnen voordat het begon net. Bij m'n moeder geweest, was gezellig. Net als gisterenavond op de verjaardag van Miep. Zijn we voor het eerst saampies naar een verjaardag geweest om eens te proberen hoe dat zou gaan.

Op zich ging het best goed. Davy heeft voornamelijk spelletjes zitten doen met de kids :) Af en toe met me mee naar buiten om te roken (Davy om een luchtje te scheppen!) en het was niet superdruk. Toen we thuiskwamen is 'ie op de bank gaan liggen en heeft heerlijk een paar uur vreselijk liggen ronken :)

Gisterenmiddag hebben we even een ijsje gepakt en op een terrasje gezeten. Bandana afgedaan zodat iedereen kon zien dat 'ie helemaal kaal is nu. Zie je mensen toch wel kijken en denken. Gisterenavond op de verjaardag ook. Is helemaal niet zo gek dat mensen kijken, doe je zelf ook als je het ziet. Geeft helemaal niets. Gewoon sch**t aan hebben!

Aan alles beginnen we toch goed te merken dat het zwaarder wordt. Zowel lichamelijk als geestelijk. Maar goed, het is voor een goed doel en daar vechten we voor. Eerst deze periode maar us doorkomen en heerlijk een maandje rust. Even bijkomen en bijtanken voor de chemo die dan komt. Zal behoorlijk zwaar worden, maar dat zien we wel. Nog niet inzitten over iets wat nog niet is!

Vandaag doen we lekker niets. Echte zondag, en relaxen. Beetje computeren, voor de TV hangen. Heerlijk!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

gaat jullie wel lukken de komende tijd :)

Toos

Anoniem zei

Lieve Sjaak, lieve derde Boet,

Hoe mooi te lezen wat je schrijft. Het druipt op een positieve, warme manier van het WE...

Ben blij dat Dave iemand als jij naast en bij zich heeft. Jullie zijn verbonden om nooit meer losgeknoopt te (kunnen) worden...

Houd ook van jou, weet dat.

Marianne