Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

15 mei 2011

30x

6 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

Vind je dit nou leuk om te plaatsen? Er is toch maar één echte club en dat is PSV!

Anoniem zei

Tsja Han en John. Troost; Twente had vorige week al de troostprijs. Bovendien hebben ze mij en andere liefhebbers een plezier gedaan door een van de hardste en meest strakke kopballen ooit te laten zien. Kwam helaas voor de spits onzichtbaar langs eigen keeper en meteen daarna in een net. Zie net op het nieuws 'proud to be a Tukker'. Ik heb de pest aan Amsterdam, maar heb het gallery-play van Ajax sinds m'n prille jeugd enorm gewaardeerd. Zeker omdat m'n vader en zus echte Feyenoord-fans waren. Niet zo vreemd als vader in de wijk Feyenoord is geboren, getogen en gevoetbald heeft. Maargoed, ik heb nooit meer een bal gekopt sinds ik de trotse bezitter ben van een dendro-astro-cytoom (zeer langzaam groeiend, inoperatief en heel dodelijk, maar een lol dat ik heb! Al mis ik Davy enorm daarbij.

Groetjes, Erik de Haan

Davy zei

Ik kom jou/jullie gauw weer eens opzoeken Erik want ik ben heel benieuwd hoe het nu met mijn maffe lotgenoot gaat.

Take care dude, hang in there!!

Han en John van Nimwegen zei

Oei Eric, een dendro-astro-cytoom is heel wat erger dan verlies van PSV. Waar maak ik me nu eigenlijk nog druk over met alleen maar ME!

Davy zei

M.E./CVS en hersentumoren, het is allebei RUK ;-)

Han en John van Nimwegen zei

Noemt het geen RUK maar TUK, dat kun je tenminste nog omdraaien LOL