Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

19 februari 2009

Cultuur

Gisteravond met Taco naar 't Stukafest in Utrecht gegaan. Om half acht opende sambaband Sambacaxi swingend de avond op het Domplein. Van daaruit gingen we naar het Jansveld voor de eerste voorstelling: een fysieke performance act van Lies Borgermans op de kamer van Daphne. "Lies is onderdeel van het Eindhovense theatergezelschap United-C. Uitgangspunt is de mens als oppermachtig maar tevens klein en onzeker wezen. Het levert voorstellingen op die inmiddels te boek staan als intrigerend en controversieel." Het was in ieder geval heel bijzonder :-).
Toen naar de Frederik Hendrikstraat voor Belgische ballonkunstenaar Tom Bibo. "Een optreden van deze zelfverklaarde “ballonpooier” staat garant voor hilarische typetjes, wonderlijke trucs en vooral veel… Ballonnen!". Taco kreeg op de kamer van Boukje een ballonnen ratelslang van Tom :-D. Erg leuk optreden.
Olaf en Jasper sloten de avond af op de kamer van Georgina in de Ina Boudier Bakkerlaan. "Met veel improvisatie, interactie met het publiek en prachtige liedjes geven Olaf en Jasper je precies wat je nodig hebt: nutteloze bagage, ongevraagd advies, loze weetjes en slimme antwoorden op domme vragen." Leuk duo met verrassend mooie zang.
We hebben ons gisteren kortom prima vermaakt! En vanavond ga ik met m'n husband naar Adje's Losse Vlodders in het plaatselijke Calypso :-).

Geen opmerkingen: