Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

27 oktober 2011

PIXfuckingmania

Ik krijg van Sjaak elk jaar iets leuks voor de Kerst en ik mocht het elektronisch presentje nu al bestellen/hebben ;-). Eergisteren besteld bij Pixmania omdat het daar vriendelijk geprijsd is en we hebben daar vroeger wel eens meer wat besteld. Ik wil het toch ook wel snel in huis hebben en koos voor de Express levering want "Op deze manier ontvangt u uw bestelling binnen 48 uur, via DHL". Nou, nog niks in huis en bij de bestelling zie ik staan dat het pakket gisteren aan TNT Post is overgedragen....Euh, ik heb gekozen voor EXPRESS via DHL hoor pixmaniakjes! Ik kan best wachten maar niet als er extra betaald is voor SNEL! We wachten wel even af maar het gaat nog wel eens mis lees ik in reviews over jullie. Service is ver te zoeken tegenwoordig en van een webshop verwacht je snelheid. Volgende keer weer gewoon Bol.com of een andere concurrent.

edit 28/10 Ah, de vertraging zit bij TNT (sorteren duurde langer) en de chauffeur is onderweg lees ik op tracktrace (na nummer gevraagd te hebben bij PIX). Ik kan vergoeding krijgen omdat het niet binnen 48 uur in huis is en dat is netjes. Ik voel de agitatie al wat van me afglijden ;-)

edit 29/10 En dit is mijn
 gister ontvangen "Kerstcadeau":

9 opmerkingen:

Han en John van Nimwegen zei

Alles komt meestal uiteindelijk wel goed, maar dat woordje "uiteindelijk" doet het hem, dat vreet energie.
Wat te denken van een aanvraag voor gaslevering via Delta in Zeeland, dat vergt dagelijks telefoneren naar minstens 1 en soms wel 3 afdelingen per dag en dat 17 dagen lang! U wordt teruggebeld (niet dus), nu is het echt geregeld (niet dus) gggrrrrrrr.
Zijn de Zeeuwen nu zo dom? Ik ken er maar één en die is juist erg slim!!

Anita van Waterschoot zei

@ Han en John, maar dat is dan ook geen Zeeuw, maar een Zeeuws Vlaming :o)
LOL

Han en John van Nimwegen zei

Oeps Anita, maar mijn verhaal gaat over Terhole in Zeeuws Vlaanderen!

Anita van Waterschoot zei

Hahaha,tja er zijn natuurlijk uitzonderingen ;o) Komen jullie in Terhole wonen? Dat is dichtbij Heikant :o)

Han en John van Nimwegen zei

Gezellig Anita, je bent bij deze uitgenodigd voor een koffietje!

Han en John van Nimwegen zei

Ach, vergeten we toch helemaal Davy te feliciteren met zijn electronische speeltje! Dit is wel zijn site, die moeten Anita en ik niet zo maar overnemen. Sorry hoor Davy. JE HEBT EEN PRACHTIG KADO!

Anita van Waterschoot zei

Ach overnames zijn aan de orde van de dag LOL. Maar het kerstkado mag er zeker zijn! Nog wel vroeg hoor, de goedheiligman moet nog arriveren ;o) Maarre ff nog over dat koffietje, dat spreken we nog verder af tegen de tijd dat alles op orde is :o) Dan misbruiken we gewoon deze blog van Davy weer hahaha. Of je post een berichtje op mijn eigen blog, RECLAMEBOODSCHAP: anitawaro.blogspot.com

groetjes
en voor Peef
lfs,

Anita

Davy zei

Ik vind het alleen maar gezellig hoor mensen dat het hier niet alleen over ziek, dood en ellende gaat en ik kom mettertijd ook naar Terhole, heb ik meteen 2 euh vliegen in 1 klap :-)

Han en John van Nimwegen zei

Gezellie Davy, dan maken we er een feestje van!