Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

01 mei 2012

Mei / mij




En dan is het weer mei! Hoe gaat het met mij deze mei? Ach, het gaat wel maar houdt niet over: mijn bloeddruk was de afgelopen keer bij de huisarts een stuk lager en dus ga ik door met afvallen (o.a. geen zoutjes meer eten), yoga (eens per week), massage (elke twee weken) en omega 3 (supplementen) maar ik ben wat somber, ik slaap nog meer dan anders en zit 'gewoon' wat minder lekker in mijn vel. Ach, ik moet niet zeuren en 'genieten' wat zowat iedereen me voorhoudt; nou mensen, ik geniet me suf :-/ maar ben wel blij dat ik nog leef hoor ;-).


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Davy,
Ik denk heel veel aan jou en stuur gedachten van gezondheid naar jou toe.Jouw Boeddha neem ik s'avonds in mijn handen en ik denk dan speciaal aan jou.Via Cerebraal heb ik contact met jou gekregen en daar ben ik héél blij mee.Ik lees nu jouw verslagen weer door hoe de chemo vorig jaar bij jou werkte.Dat geeft me een beetje rust.Ik weet wel dat het bij iedereen op zijn eigen manier werkt.Maar contact met mede- patiënten en jouw blogs helpen mij om de chemo's te doorstaan.
Hartelijke groeten ook voor Sjaak.
Truus, mede namens René.

Davy zei

Hoi Truus,

Dankjewel voor je lieve reactie en Sjaak en ik kunnen onze ontmoeting met jullie in Maarn nog goed herinneren. Je bent zo'n aardige, lieve en hartelijke vrouw en ik hoop elke keer weer dat je een goed/beter bericht krijgt van je artsen. We blijven gewoon doorgaan als twee krakende wagens, goed? ;-)

Dikke kus
Davy

Han en John van Nimwegen zei

Krakende wagens lopen het langst.
Vandaag naar de uitvaart van Frans van "onze mannen" (bovenburen) geweest. Hij kraakte ook, maar is wel 89 jaar geworden.