Wat gaat er door een mensch hene, wanneer hij te horen heeft gekregen dat hij een kwaadaardig gezwel in de hersenen heeft? Nou... best veul.


Welkom bij mijn online dagboek: over-leven met een anaplastisch astrocytoom. ZOLANG IK BLOG, BEN IK ER TENMINSTE NOG!

12 april 2013

Toch maar niet

In tegenstelling tot het eerdere bericht gooi ik het blog maar weer open omdat ik afgelopen dinsdag heb gehoord dat er weer wat tumor is terug gegroeid. Dit blog is weer "nodig"/actueel, ook al doe ik steeds meer met Facebook (Werkgroep Hersentumoren van Cerebraal heeft er bijv. ook een plekje).

Volgende week naar een nieuwe oncoloog maar het is 99% zeker dat ik weer aan de Temodal mag/moet. Hopelijk werken de capsules nog net zo goed als drie jaar geleden en hebben mijn bloedplaatjes er niet al te erg onder te lijden.


7 opmerkingen:

edsbev zei

Hallo Davy, Welkom terug bij de temodal-club. Ik hoop van harte dat de pilletjes nu ook hun werk goed doen en de tumor een halt toeroepen. Ikzelf ben momenteel ook terug aan de temodal. Bloedplaatjes blijven ok maar de vermoeidheid is soms wel erg. Moet er ook Medrol bijnemen en die combinatie zorgt voor slechter zien en evenwicht problemen. Heb al twee kuren achter de rug en begin binnen 14 dagen aan kuur3. En dan weer het bange afwachten voor de MRI scan.
veel sterkte gewenst en hou de moed erin.
mvg Eddy (edsbev)

edsbev zei

Hallo Davy, Spijtig om slecht nieuws te moeten lezen. Ik hoop dat de temodal terug zijn werk zal doen en de ongewenste gast in je hoofd terug zal dringen. Ik ben momenteel oo terug aan de temodal. Gecombineerd met Medrol tegen het vocht. Bloedlichaampjes bleven ok na de tweede kuur maar de vermoeidheid is wel erg. Ook heb ik last van evenwichtstoringen en heel slecht zien.
Na de volgende kuur moet ik dan ook weer een MRI scan laten maken en is het weer bang afwachten. Maar dat gevoel zal je wel niet onbekend zijn.
Welkom bij de temodalclub en we slaan ons er wel doorheen op een of ander manier.
Vele groeten van eddy

http://blog.seniorennet.be/edsbev/

Davy zei

Dankjewel voor je reactie Eddy en als jij je best blijft doen doe ik met je mee! Succes!

Anoniem zei

Lieve Davy,
Ik leef met jou mee. Ik hoop dat jouw lichaam de chemo weer aan kan.
Ontzettend vervelend dat het weer is terug gekomen. We weten het, maar we hopen dat het langer weg blijft.
Ik moet in juli weer in Apeldoorn voor 27e Mri-scan.De scans in Zwolle, Amsterdam en Deventer niet meegerekend.
Hoeveel MRI-scans heb jij nu al gehad ?
Dapper dat je weer aan de temodal gaat.liefs Truus D.

Davy zei

Hoi Truus,

Ik zal het de volgende keer weer eens vragen maar ik denk dat ik ongeveer 25 scans heb gehad.Mijn bloed is goedgekeurd en de pillen zijn weer besteld!

Dikke kus van ons en veel liefs uit Wijk

Anoniem zei

Wat een ongewenst, naar bericht. Heel veel sterkte samen.

Denk aan jullie

Marianne

Davy zei

Dankjewel Sus!